Restaurantul Boutique du Pain iti ofera o seara ca-n povesti

Cu totii avem nevoie, din cand in cand, de cate o seara relaxanta, intr-un ambient placut, cu o persoana draga. Intr-un oras cum e Bucurestiul, cu milioane de locuitori si trafic intens, e dificil sa gasesti un loc in care sa nu simti aglomeratia de zi cu zi ori sa auzi masini constant. Acest lucru este si mai dificil in centrul sau, insa e posibil. 

      Boutique du Pain este una dintre exceptiile de la regula, fiind o cafenea universitate, localizata langa Piata Universitatii, pe strada Academiei. Desi zona este una doldora de oameni in timpul zilei, acest restaurant Bucuresti reuseste sa mentina o atmosfera linistita, cu un ambient parisian. 

* Priveliste deosebita

   Un restaurant Bucuresti amplasat intr-o zona centrala iti permite o flexibilitate a programului si un acces facil, indiferent de ora aleasa. In plus, o locatie in centrul capitalei presupune un numar generos de pofticiosi care sa treaca pragul restaurantului Boutique du Pain. 

   Datorita pozitionarii sale strategice, aceasta cafenea universitatea Boutique du Pain iti deschide portile catre o perioada istorica a Bucurestiului. Ambientul e format din diverse constructii ale secolelor trecute, specifice perioadei antebelice si interbelice, pe care le poti privi din interiorul unuia din lista de restaurante bune bucuresti.

* Ambient placut

   Unul dintre factorii principali in alegerea unui restaurant Bucuresti, este mediul sau interior si cum contribuie acesta la top-ul de restaurante bune bucuresti. 

   Boutique du Pain a investit o cantitate uriasa de energie si timp in mobilarea perfecta a spatiului interior. Printr-un design simplu, dar elegant, aceasta cafenea universitate isi ocupa locul de merit in lista de restaurante bune Bucuresti. In acest fel, te vei bucura de clipe relaxante si linistite in timpul cinei, fara un mediu mult prea incarcat. Plus, mobilierul este unul confortabil, permitandu-ti odihna partiala a corpului.

      Boutique du Pain este o cafenea universitate, cunoscuta pentru meniul zilei bucuresti. Bucatarii profesionisti, cu o experienta desavarsita in domeniu, ti-au pregatit un meniu complet de preparate, pentru a reusi sa satisfaca orice gust culinar. 

      Locatia favorabila a acestui restaurant Bucuresti il face usor de descoperit, atat de cetatenii orasului, cat si de posibili turisti, dornici sa incerce meniul zilei bucuresti. Indiferent de motivul pentru care iei masa la Boutique du Pain, personalul restaurantului te va ajuta sa te simti confortabil si sa te bucuri pe deplin de experienta parisiana, indusa de elementele culturale surprinse.